Assalamualaikum.. dan salam sejahtera…

Fuuuuuhhhhhhh.. ssyyyiiiiuuupppp…hangen sepoi2 bahse…beburung berkicau2an..cip cip cip…di selangi dengan deruan ombak..bussshhhhh….huuuuuuu…anak2 kecil bermain pasir membina istana..hikhikhik riang sekali mereka.. lincah sekali telatah abang2 bermain bola tampar di sisir patai..auuuwwww.. I looiikkeee… eeemmmm…sronoknyeeeeeee…. PPPPPPPPIIIIAAAANNNNGGGG!!!!!!!! Hoi! Wat kije ar..yang ko menyeringai sowang2 depan monitor tuh nape hah!!!!!! Ko gila yeee!!! Adeh!!! Kan boss da kata, kite sume tak jadik gi CHERA”THING”!!!!!! Tak paham2 kee!! Uuuuwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….. c..h..e..r..a..t..i..n..g.. ting..ting..ting.. huhuhuhuhu.. patah lah hatiiii… sob sob sob…

Sebenarnya kalo nak di ikutkan plan.. aku dengan semua staff da selamat bergerak ke cherating tuk family day opis.. taaaaaaappppiiiiii… d sebabkan ada kije yang tak leh di elakkan kami terpaksa membatalkan.. yeee membatalkan ye… lagi sekali BATAL!!!!! Tak paham lagi ke BATAL ke cherating… huhuhu.. tak jadik pegi PAHAM!!!!


Dah jangan nak berangan gi wat kije… huhuhuhuhu….AAARRRGGGGHHHHHH!!!!! tak gune!!! Aaaaaaaaaaaaaaa… huhuhuhuhuhu…

Heeeyyyy!!! Sape nye pelampong kat tas meja nih!!! Amek seblom aku bakar!!!!! Ceeeepppaaaattttttt……..!!!!!!! eeeeeeee……panas panas panas….

Sekian terima kaseh!

9 comments:

huuuuu smlm asiah pakai baju pink ehhh....!!!

pelampong asiah punya jugakk....mana lagi seblahh??

bengang nampak tak jadi family day..ciannyer dia..sabo yer..

asiah: oooo.. pink ke tuh?? ekekeke...
lg sbelah da bg makcik blkng..huhuhu..

Bb: mau tak bengang kak Bb.. ita da siap adjust2 camne nak kasi menang itu sukaneka taw!!! siap practice kat opis lagi.. siap pening2 lagik!! huhu.. menci ar..

ala cian....tk dapat la nak basuh baju tepi pantai dgn memakai ****** hehehehe... tak dapt beraksi ala2 hot stuff gitu.... :D

hukhukhuk...
tu r, da praktis da jalan2 tp pantai..
pas2 jatuh cam terseliuh..
pas2 ada mamat enskem tolong bangunkan.. kan kan kan..
hukhukhuk.. bekecai da sumenye...
da tak hot dah.. dah suam...

huhu..melepas la kita kak ita...sedih2...xdapat p..siapa pnya angkara?? jeng--jeng--jeng

sedey kaaann...
kalo tak da bley lempar j-ar kat laut dah! kaaannn...

jeng jeng jeng...
x pe.. x pe j-ar.. nti kite g PD je laaa....hukhuk..

PD pon pantai gak pe.. bley gak lempar j-ar at situ kaaannn....

tak tahan la naca kaunyer angan2 ita..sampai terpaksa comment 2 kali..hehe..

alaaa. kak Bb.. relax r..
takkan ta paham2 lg prangai ita yang memang berangan sampai ke laut...
hahaha.. pasni komen lagi kali ke-3plak eh.. saya suke...
kihkihkih...

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack