salam semua..

Tepon : tetibe tepon aku bebunyi trooooottttt...
ade mesej ko, dan mesej die berkata begini
"from : 2900
Reload RM5.00 is successful.
Your balance: RM35.04"

Aku : aku pelik tul... sape la plak yang mentop-upkan aku nih.. eeee..
ke ade org silap top-up.. x pe la.. time kaseh ye...

Tepon : trooott trooott.. (baru aku nak hangkat .. miss call je...)

Pastu aku belek no. misscall tuh. hah sah!!!!! ada budak tesilap top up. no. die nak dekat sama, cuma die silap satu no. je kat depan.. muahahaha.. ko nak soh aku call balik la pakai top-up ko yang silap tuh laa... adoiyai.. makcik nih da la bz ari nih.. nak ngorat pon jgn la camnih..

Aku : dengan rasa bertanggungjawaban.. aku call la balik...

Aku : hello... sape nih...

si top-up: hah.. awak ade tak terima top-up tadi... (sore ore kelate deh..lelaki doooo)

Aku : ooooo.. awak la yang silap top-up eh...

si top-up: saya silap la no depan tuh...

Aku : tu la laen kali tgok la betul2... nih macam mana nih awak nak saya top up kan awak
balik ke??? (ape jenis ekerjaan la nih...)


si top-up: x pe laa.. kalau menyusahkan awak x pe laa... tp kalo nak top up kan balik suka ati
laa..

Aku : suke ati laa...... nanti sy bg balik top up awak nih eh.. saya memang suke tpo-up kan org..

si top-up: ok...

aku nih dok puas la nak mentransfer top-up tu balik kat no. die.. tapi tak muleh2.. aku call die balik...


Aku : Saya tak dapat nak transfer top-up awak laa.. nanti saya gi kedai top up kan awak
balik laaa yee... saya bz skang nih...

si top-up: x pe la kalau nyussssssahkan awak...

Aku : x pe.... bye..

tetibe dapat mesej la plak....

sms 1 :"lau ssh sgt x pyh la awk..awk pakai je..nti menyusahkan awk plk..."

Sms 2 : "awk pe2 hl nti msj ke no ni ye...digi sya dah off... FARID.. (motif!)

muahahahahaaaaa....ye la En. Farid ooooiii... nanti saya top up la kan awak balik eh... suke eh wat mende2 camnih.. huh! teganggu kije aku...

3 comments:

oit bestnya dapat topup free..dah ganti balik ke?? Ntah2 dia nak brkenalan dgn kak ita kot..Tet!!

wahh..layout baru..chanteks..tolong tukaukan akunyer leh..hehe..
apa2 pun si farid topup pasti ada motif selepas mendengar suaramu yang emrdu itu..hehe..

j-ar : ha'ah free top-up uuuu... tak dapat nk ganti pon..
celcom die pon tak dapat nak call.. bnyk la punye bekenalan.. tot!

Bb : cahnteks kan.. cam owang die.. muahahahaha... nak tukau kan ke... baeklah.. waaaaa..merdu ke..
sore cam merbok.. kahkahkah merdu ape kebendenye!

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack