Okey.. Atas persetujuan semua.. adalah dengan ini X-Cosmo akan membuat perjumpaan semula pada bulan 6 seperti yang di war-warkan sebelum ini.

Untuk memudahkan pihak penganjur (Wan Tut), dengan ini diminta anda semua membuat satu tarikh yang dirasakan sesuai untuk semua menghadiri perjumpaan ini.

Tarikh dan tempat yang sedang dicadangkan seperti berikut:

Tempat : m-suite hotel JB (dinner)
Tarikh : 21 Jun 2008
Hari : Sabtu
Harga : RM 50 (1 person)
____________________________________________________________
MBB Acc : 151016989664 (Normaiza Abd. Rahim)
Sila sms masa dan tarikh anda 'bank in' duit di talian : 019 - 7166 071 (Normaiza Abd. Rahim)
_____________________________________________________________
Tarikh akhir untuk "bank in" duit pada 21 May 2008
Kepada sesiapa yang tidak 'bank in' duit selepas tarikh diatas,
anda dianggap tidak akan hadir pada majlis tersebut.
(ini adalah untuk memudahkan pembayaran deposit tempahan tempat di buat dengan lebih awal)
Sebarang kesulitan amat di kesali.
Jika ada sebarang kemusykilan sila berikan comment anda k atau contact Wan Melis (Wan T*t) k.
Adalah dengan ini diharap pihak tuan2 dan puan2 dapat memberikan idea tempat atau masa yang sesuai untuk memudahkan kita semua memporak perandakan lagi keadaan yang sedia ada.

Amad: Buat la kat Singgah selalu ke uollsss.. senang... hotel protokol sangat.
Apa! Hari Ahad .. konpem tak dapat... (try laaaa yang..huhuu errkkk) hahaha yang nih aku menambah
jee...

Lia : Ita .. buat la hari sabtu.. sbb lia dok jauh.. kalo hari sabtu dapat la lia dtg.
Lia nak sgt datang.. buat hari sabtu eh.. pleeasseeee...

Ewa : eemm... nanti ita inform la bila k.. set tarikh die k, kita try datang..

Mai : Tak kesah wat kat mana2 pon janji jumpe.. kalo kat singgah selalu tuh ade tempat bebudak main. nanti
baling je anak kat situ.. ( hahhhh kooooo...)

Kak Ecah : trut trut trut trut.... (dia tak angkat daaaaa....)

Aniza_s : u decide la nyah! I tak kesah....

Yang lain wantut contact..hehehe...
Bagi la cadangan k.. untuk memudahkan sume..

Salam pada sume..
Ini dia intipati dari perjumpaan together-gether X-Cosmo di The Curve Damansara.
Amek jiehah kat umah dia dalam jam 4:15 camtuh.
Pastu call Aput nak amek dia kat Stesen LRT Kelana Jaya.

Yang kiteorg nih plak dah terlepas Kelana Jaya. Suruh Aput ke depan sikit.

Last2 Aput kedepan banyak sangat.
Pastu soh la die tggu kat Giant Kelana Jaya.

Yang bestnye.. call lagi sekali Aput ini jawapan dia..

"Eh! Ita..aku mcm da nampak The Curve laaa...Giant aku tak nampak"hahahahaha

Adeh! Kiteorg Patah balik ke the Curve.
Pastu Aput kata dia tggu kat kedai2 nih hah! ok lah.
Aku soh jiehah call Aput. Ghupe2 nye die pegang je tepon aku tuh. hahahha

Last sekali call Aput ini jawapan dia "Ita! napa ko laju.. aku nampak kete ko terus kejar"

Alamak Aput da ade kat belakang rupenye. hahaha.. sori la Put.

Cam FI Aput kejar aku hahahahha..


Pas da sampai.. tunggu la Amad, Iza an Niza plak kat McD.

Dekat la 1 Jam lebey tunggu dieorg nih, tuh lom campur lagi dengan jam tangan Jiehah an Aput.

Anak Aput pon da Abes Xplore kedai2 kat dalam the Curve tuh.

Aku tggu dieorg nih sampai satu tahap bleh wat part time la kat McD tuh...

Akhirnya sampai gak dieorg. Apa lagi bising ar sekejap.

Niza an Yayadan serba Itam, Amad dengan Mata yang kene T****L,

an Iza yang sentiasa menggerakkan bahu bila gelak. hahhaa
Kiteorg pun beralih lah tempat. Mencari tempat yg dirasakan sesuai untuk
membuat bising. Satu2 kedai kiteorg gi, last2 Kenny Rogers sajaaaaa....
Order sajaaa....
Pastu start la bergossip uolsss..... ssyyyyyyyyyyyy
sok sek sok sek...bla bla..piang..pang..sok sek..

Dalam kol 9 lebey baru gerak bali ke umah masing2.


Nak di jadikan citer. Aniza tidak menaiki kereta dgn Amad yang sepatutnya dia naik.

Tapiiiiiiiiiiiiiiii... dia naik kete aku JHS 7423.

Nak tau kenapa???? HAHAHAHAHAHA...

Lepas tuh aku trunkan jiehah an aniza di umah jiehah, daaaaannnn mereka menaiki pula

MyVito jiehah. Tak tahu la aku mana die 2 org pegi.
Dia tak tau aku bentikan kete tepi, tahan Teksi dan ikut dieorg.. oooooooooooooo
rupenye ko gi buat MASTER lain eh Aniza_s... oooooooooooooooooo

Sume gi tanya die.. mana die pegi... hahahahhaha

Salam..


Pada sume warga cosmo dan x-cosmo JB.
Perjumpaan sesi bergosip setelah bertahun-tahun tak bergosip akan diadakan.

Bertempat : seksyen 7 shah alam (wan dtg amek niza, sbb sumenye tak tau jalan kat KL termasuklah
akak yang menaip nih)

Masa : Lepas niza abes kelas MASTER nye kat UiTM shah Alam.

Tarikh : 12 April 2008 (bersamaan dgn Hari Lahir Aput) akak tak kesah... janji Secret Recipe Uolsss...

Pakaian: Sopan (Amaran tuk niza, jgn to seksi k, kang terkehel lagi buku lali)

Sume di jemput hadir... sume2 sekali...

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack