Assalamualaikum...eemm..
Semalam aku gi tgok pilem "Duhai Si Pari2". Adoiiiyaaiii..sakit gak ar pewut nih melihatkan muke tongong si Q-Haidar. Memang dia berjaya membawa watak yang sesuai utk pilem nih.. aku bg 5 bintang tuk dia dgn watak die yg memang Ya Allah...hahahha kelakau leee...muke x leh handle..cam handle beskal pon ade... relax skit pale nih begelak tawa di dalam panggong ye tuan2 dan puan2.. ilang kekusutan di kepale nih..(sy tgh bnyk kije ye, sekian time kaseh)

Filem nih bnyk ar effect..nak2 plak 3D animation yang si pari (paribang--> sape yg tgok je tau paribang nih ape?? hahha) tgh kemas umah.. tp perasan gak ade skit kotor kat skrin, x pe mungkin touch up pokol 3 4 pagi mana la da nk perasan ye tak.. jalan cerita plak..bg aku.. aku mcm tertanya lpas nih ape.. pas nih ape.. aku tak leh nk agak..ok laaaa.. cuma dia x ade bab yang si shaadon al-shadan (Q-Haidar) nih menyulam cinta ngan pari nih.. kat situ ade nmpk skit cam tak kuat ar citer nih..kalo di masukkan elemen yang dieorg nih ada perasaan dan berkasih mungkin lagi best ar..


anyway.. sesape yg tak tgok lagi tgok ar..nak2 plak kepada yang tengah serabut otak... kalo korang tengok si Q-Haidar tu mmg macam ko nak sepak je die...hahahhaha.. geram tol aku tgok muka die dalam filem nih.. tak rugi kalo korang tgok citer nih.. aku jamin...


p/s : salah satu dialog harun salim bachik : "eh..tadik cakap nak ape eik?? nak kilat ke nak bawak kete sepantas kilat???" saaaazzzzzz.... hahhahahah..

4 comments:

nama saya pari bangg....saya datang nak cari kekasih...

ko dr indon eh.. nama ko pelik skit ar.. paribang.. hahaha...

Please add my link

baeklah Hasmar.. akan sy add link u... jeng jeng jeng....

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack