Salam.. hai..

5 Dis 09 [Sabtu]
Sabtu malam aku dengan my bro abg nam an bang mad balik kampung sbb ade kenduri daaannn sbb my anak buah Mohd Yusof nak berkhatan.. potong potong potong...

Our journey start around 9:30pm like that.
Seram aku bang mad drive kete, susah kalo org panas baran nih, die bantainye geram dengan ade kereta kerabat negeri 9 nih dekat sgt follow katanya. aku tak pasan. die bantai la bukan main laju lagik.. aaaaaaaaa.... sudah laaaaaaa.. takmo balik an abg2 lagik... huuu.. Istighfar aku kat blkng.. rasa cam soh benti tepi tahan bas balik..hahhahaa... da la laju dekat2 plak tuh.. hhuuuuuuuuu....


6 Dis 09 [Ahad]
Bang Epin ajak breakfast at Waterfront City Jasin.. waaa.. nama cam hebat kan.. well dalam kol 9 kiteorg sarapan. Lepas tu dalam jam 12 lebey plak aku an bang nam gi kenduri umah sepupu Abah.. dengan jeans an t-shirt je ko, sbb aku lupe ade kndri.. ala sedara pon tau aku mmg ROCK hahahha.. jumpe sedara yg da lama tak jumpe.. seronok gak ar.. cuma yang sedih bila nak balik tuh.. depa dok pelok aku soh jaga diri bebaik mak da tak de nih.. depa dok nangis aku apa laggiiiiiiiii.. bantai ar mlalak jap.. huh.. tp kejap jeee...

Pastu plak gi umah kak noi tgok Ucop potong.. makan2.. pastu gi ke Merlimau tgok Kubur Tun Teja.


Pastu gi plak ke Muar jalan2 tepi sungai Muar tgok bandar MAHARANI.. cantek ar.. ade karnival plak kat situ.. balik JAsin balik antar Bang Epin.. dengan pesanan dari Bang Mad jangan sedih2 tau.. hahhahaha... around 8:00pm kiteorg gerak dr melaka dan jam 9 lebey sampai umah along... kete sume park umah along.. hehhehe


Perrgghhh... full of activities weols.. huhhuu... seronok2.. tapi dalam paleotak nih ade gak ar belegar pasal kije... kije bnyk tak siap lagik nih.. adoiyai...

3 comments:

heheheheh!!
weekend yang besttttt!!!

info tentang berkhatan kat sini - Kelebihan Berkhatan

wnlisa: eemmmm.. ye la da lama tak jalan2...sronok..
armouris: aaa.. kelebihan berkhatan.. baeklah... tggu la i ada anak nanti yee...

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack