Bismilahirrahmanirahim.. Assalamualaikum..
Lagu ini ditujukan kepada sesiapa yang menyambut Hari Lahir pada bulan ni..
Selamat Hari Lahir.. Moga di panjangkan umur dan di murahkan rezeki..
dan berkekalan jodoh hendaknya... dan dilindungi olehNYA..
Amin....

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Chorus
Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita ‘kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu

Salam.. da lama rasanya tak updat blog nih.. sebok berkerja lah katakan...
sebok dgn kije opis dan kije freelance.. Alhamdulillah murah rezeki ujung tahun nih...
okeyy.. nak citer pasal opis aku main paintball..

23-24 Nov ari tuh PROLINTAS invited comp. aku tuk join paintball tournament anjuran dieorg.
nak tak nak kene la masuk gak sbb client besauuuuuuu.... Jom berperang...
aku dengan rasa seriau terpaksa la beranikan diri join la gak..
nak wat camne syarat die kene ade perempuan sorang kene masuk..
yang available kat opis tuh aku je sowang.. redah je laaa.. KAMIKAZIEEEE!!! hahaha


TEAM ICSB BRAVO!!!

kiteorg pon 1st time main, bukannye penah pegang pon senapang tuh. Tapi kiteorg wat research kat Youtube dulu sblom berperang. kira dalam opis mana yg ade almari tuh sume kiteorg main nyorok2 cam nak berperang. minggu tuh opis cam medan perang gak laa... hahhaa seb baik masa tuh aku tak tetembak kan boss. kalo tak.... heeemmm..


SERAAANNGGGG!!! Ngeeeee...

kiteorg pon refere cakap START!! mencecet la lari... sambil lari sambil tembak sambil tgok refere.. larriiiiiiiii...... Allah hu Akbar.... jangan la kene tembak... opocot!!!!...
Peng Peng!!! sshhuuuiiiihhh kebabooomm!! Ngeeeee...
Pergghhhh.. bestnye mengendap aku tuh.. penuh dgn aksi dalam drama gerak khas.. gerak gerak gerak khass... hehehe.. bergerak wahai demi untuk negara... kuikuikui.. janji tembak.. aku tembak ke mana pon haraaammm aku tak tahu.. janji tembak... kene tak kene blakng kiree.


Opocot!! jap jap.. Nak nyorok jap! Ngeeeee...
Hebat tak hebat la gak kiteorg.. masuk tuk final la keesokan harinya... w/p menembak cam penembak berani mati kooooo....


Adehlaaaaaa....

Ini lah die kesan dari tembakan pihak musuh, dimana 6 peluru telah hinggap ke badan ku...
1 di lengan sehingga terbit darah..huhu pedih...
2 di kiri kanan punggung ( sesuke ati je attack kat bhgn tu )
1 di keting
2 lagi dibetis ku.....
Apa2 pun kiteorg ENJOOOYYY!!! minggu tuh.. renggang skit pale nih.. ilang ingatan pasal kije jap... Sooooo jika ade sesape yg nak ajak kiteorg beradu menembak silakan menjemput kami.. kami suke nauuuu leee....

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack