Salam..


Hai.. minggu lepas aku sebok skit. Ada buat recording tuk Koswer OKU yang nak kene deliver pas raya. Kalo tak siap sblom raya.. maka dengan ini tak raya le aku.
Dalam kol 5 terus gerak ke Bonang Studio milik Ash Bau yang terletak di Bangi.
Dalam kol 5 lebey baru masuk studio. Abes dalam kol 11 lebey malam...
Tak larat nak abeskan jadi sambung ke esokan arinya dalam kol 2 plak...
Yang penat mesti la VO talent yang telah aku audition ari tuh hahaha.. naseb la ye dek..


Mekasey di ucapkan pada Fia, Shahnaz, Yusof, Atiqah dan Azizah kerana sudi men"SUMBANG"kan sore korang dalam koswer nih.

hehehehe... Mekasey bebanyak.. sian korang sampai kering tekak..
hahahahaaa..


Aku hargai pertolongan korang dengan memahami konsep ulang dan baca.. hahaha.. lontaran sore korang memang ade.. cuma kalo masuk AF aku rasa minggu pertama for sure heret bag dah..hahhahaa...


Sekali lagi setinggi-tinggi terima kasih yang tak terhingga.. payment mintak an BOSS!


hhaaaaaahahahhaa... kelakau leee.....

Sahabat adalah definisi yang terlalu berat dan hebat


Kawan... bila rasa ingin menangis
hubungilah aku
bukan aku nak suruh kau berhenti menangis
tapi mungkin aku boleh menangis dengan kau
tapi tak leh ramai sangat
nanti habih air mata aku
Kawan...
jika terasa tiba2 nak melarikan diri
jauh dari masalah
hubungilah aku
aku takkan suruh kau berhenti
mungkin aku akan berlari bersama kau
agar masalah kau boleh selesai
cuma jangan terlalu laju
aku tak larat nak kejar
kaki aku pendek


Kawan..
jika kau kecewa keluargamu tak bahagia
beritahulah aku
aku takkan buat kau benci kepada ibu bapa kau
tapi…terimalah segala ketentuan Allah...

Kawan
jika kau kecewa dengan hubungan kawan kau tu satu hari nanti
ceritalah pada aku
aku takkan sebut nama perempuan/lelaki itu...
tetapi…cubalah jadi lelaki/wanita yang lebih soleh/solehah.


..Tetapi kawan
jika suatu hari aku berdiam diri
aku tidak membalas message kau
aku tidak angkat panggilan dari kau
hubungilah aku segera
sebab waktu itu aku.....
ermmm...aku perlukan kau
atau aku sudah tiada lagi di dunia ini...

Terima kasih sahabat,

Salam..

Eeemmmm... masa program 2 minggu di Melaka, aku berkesempatan tuk ke Karnival OKU peringkat Negeri Melaka. PDK dari Johor dan Negeri Sembilan turut bersama menjayakan Karnival ini.
Seronok tengok gelagat mereka nih. Yang comel pon ade. Pelbagai acara telah di aturkan tuk mereka. Ada pakaian beragam, tarian, nyanyian dam macam-macam lagi la.
Esok nya plak ada acara sukan tuk mereka. aku letih gelakan gelagat dieorg nih .. macam-macam aksi mereka buat. Adeh!Tapi yang pasti.. mereka juga perlukan hiburan cam kita nih. Dia orang pon ada perasaan untuk nak "Enjooooyyy" jadi inilah masanya..

Ari tu aku ada program kat Melaka 2 minggu setengah.

Eemm... tetiba member aku plak ajak bawak dia gi jenjalan naik Kapal Cruise waktu malam.

Rasa cam romantik la plak hahahha... seb baik 3 org .. kalo 2 orang rasa-rasanya cam da bleh jatuh cinta la plak..
Banyak da berubah kat Melaka nih, makin lama makin chantek. Waktu malam naik kapal cruise ni cantek tul permandangan dia.. cam kartun. Rasa cam at Disneyland hahhaa.. tapi Melakaland laa..

Perjalanan memakan masa selama 45 minit, dari taman rempah sehinggalah ke Muara Selat Melaka dan patah balik ke taman rempah.

Malam tuh kiri kanan tebing tuh ade orang buat persembahan. ada nyanyian dan tarian. Kira cam pelancong dari luar negeri, pada hal orang melaka gak. Terhibur la kiteorg kat dalam bot tuh.

Apa-apa hal pon nak bitau .. Marilah melawat Melaka! Syooookkk ooooooooooo....

Salam sume.....

Lama tak meng'hupdet' blog nih.. sebok skit an kije.
Eeemmmm... Aritu company ada buat pertandingan bowling antara staff.
Cam biasa la cabutan utk group.. kita tengok sape yang kena.
Aku plak cabut nye cabut tersatu Team la an BOSS.. huhuu
seb baik BOSS aku hebat hehhehe.. hebat la gak dari 'zamizan'.. haha
Zamzuri ada bela hantu raya la aku rasa... sebab bola dia cam slow nauuu..
tapi leh strike... tu yg kiteorg pelik..
Tapi takpe kita tunggu minggu depan 13 Aug 08.. jam 8:30 mlm, bertempat di Ampang Bowl.
Tournament Bowling ICSB dengan Student Kolej INTIM...
Hah! Zamzuri ko jgn lupa bawak hantu raya tauuu.. tapi kalo ko team aku laa...
kalo ko bukan team aku tak yah ar bawak.. hahahha

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack