Salam..
Eeemm... dalam minggu nih ade free skit masa, tgn aku pun gatal2 nk melukis vector.
Ini artwork terkini dr CreativeGenetic. Full Illustrator CS. Kalo nk d bandingkan dgn artwork sblom nih, yang ini lebih detail, tp tak la detail sgt.. sbb letih gak nak observe bebayang kat muka minah nih, an rambut die, kelabu gak ar mata nih dok tenung gambar nih lelama.
But hasil die aku puas hati la.. aku je la puas hati, korang aku tak tau ar..

Bila aku buat sesuatu artwork dan hasilnya dapat d lihat cenggini aku rasa cam puas.. puas sgt.. gembira pon ade.. eemm.. tgn nih plak rasa cam nak wat watercolour, da lama sgt tinggalkan.. rasa2 dalam cuti nih nanti nk adjust skit tgn nk wat artwork watercolour plak.. huhuhuhu..
Sape nak beli gambar nih boley bli aku tgh lelong... hahahha.. naseb le sapenye gambau nih! Ada sesape nk mengaku sapenye gambau nih??? ade ke??? eeemmm... takde nak lelong nih.. bidaan dr RM0.10 dlu ar.. hahhaha.. ade beraaaaniiiiii.... (Jual beli dalam Ringgit Malaysia ye Tuan2 dan Puan2)
Adios.. Sampai bejumpe lg.. daaaa..

24 comments:

Her face likes Maya Karin is it!

Sweet sgt her face. Who's that gal.. may i know more about her..something special in her eye. I give she's 300,000 twinkle2 star...

Hey look at she..like my face.. How u know her..
Nice3x

mst dia single lg ni... can u take her contact num plzzzzzzzzzzz????

hahahhahahaha...thx kak ita...ni la muka saya...

macehh banyak2...susah2 je tolong lukiskan...

Maya Karin laaa.. maya kene karen ade lee... kooo...

sape girl nih pon tak tau...entah...

contct number takdak.. cari dlm yellow pages eh...

hah! da ade org ngaku gambo die dah.. ape tlg2.. bayar arrr...

takde sape nk beli kee.. huhu

lukisan mcm BABi ade hati nak jual...poorah chitt

Lu cari pasal dgn gua???
Gua tak kacau lu, lu kacau gua la!

Kalo berani jumpe gua ar...
lu bising kat sini tak gune!!!

eemmm.. jap eh gua check IP lu..
lu dok mana??? nanti gua dtg sana cari cari luuu!!!

Gua biarkan lu punye comment kat sini! Bagi lu puas hati!!!!!

allo lu mengutuk Norita lu makan BABI ka or lu kena SELSEMA BABI..
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

tu la i dh said u ni CREATIVE and INNOVATIVE and dicemburui oleh insan2 yg jahil lg hina...and kene H1N1 lgk..huhuhu

jgn nak perasan la.....aku ckp jujur....mmg lukisan ko tak leh jual....dah check ip ke belom?tak nampak hidung babi ko pun

cepat la babi.....dtg sini....manenye....td kate nak jumpe...takdepun...janji mesti ditepati...tapi u tak tepati..

haha...sakit mental ni...~
kak ita toksah layan...nnt jadik sakit mental cm dier gak...
well dier rasa dier menang tp kan org pengecut je tulis komen kt blog org anonymous....

maya karin : thanks maya.. i hargai sesangat comment dr u.. auuww..

paparazzi : thanks paparazzi.. tak tau kenapa dengan hamba ALLAH ni..

Siti Asiah : malas da nak layan.. bio le die nk cakap ape pon.. sume pemberian dr ALLAH.. kalo die nak tarik bila2 masa jee.. Doa orang yg teraniaya nih makbul..

"Ya Allah Ya Tuhanku, hanya engkau sahaja yang akan membalas segala perbuatan2 hambaMu di dunia ini, sama ada yang baik mahu pun yang buruk. semoga Engkau Ya ALLAH, memberi petunjuk pada hamba2MU yang JAHIL! Amin Ya Rabbal Alamin.. Amin.."

hahahaha...biawak mane laa yang masuk blog orang pastu bg komen BIADAP!

biarlah wahai kengkawan ku semua...buat apa nak layan manusia jenis macam tu...IGNORE saja!!!!

Baiklah kawanku.. akanku pegang kata2mu wahai kawanku... huhuhuhu...

awat la ada manusia camni..klu nak kritik..kritik la bebetul..ni sesuka hati je nak maki2..pekata dia tunjukkan skill dia yg hebat tuh..boleh ke en/cik anon..bagi ur url yer en./cik anon..nak gak tengok ur skill..

emmmm... entahla Bb ooii.. tak faham aku kooo.. :D

Aku kenal pun tak...

eita..
i noe who u r.. n u r not like the anonymous yg tulis perkataan haram tuh... let the stupid person b the stupido.. biarkan lah dia di disitu.. u have ur own ways.. rite.. lagi bnyak anonymous haram tu comment lagi ler org pandang rendah kat dia..

well walaupun artwork illustrator itu x dihargai oleh seorang hamba Allah yg menyebut perkataan haram itu.. but for me.. artwork itu dah cukup menjadikan i rasa amazing lah.. since bukan senang nak draw using illustrator kan.. n itulah skill yg Allah swt kurniakan pada eita yg bukan semua org ada..

thanks kak ecah.. tq so much 4 ur comment.. im very appreciate it.. huuhu.. berair gak ar mata wat drawing tuh.. biarla hamba Allah tu dgn cara die.. lantak kan lee..
kan kan kan...

klau seposen dpt x lukisan tu?wii...
xde duit nk beli~

seposen jee..
bley.. kan ade bnyk kerawang tuu..
amek satu je dulu.. kalo ade duit lg amek plak lg satu kerawang..
nenanti lelama dapat ar sume sekalik! bley???

interested with ur works, please contact me at 012 312 0042 or email ur sample of artworks to == gr8sukses@gmail.com == Thanks

Hi Qash, tq for ur comment i really2 appreciate it, tq so much. i will sent u my artwork and i hope u like it ... :D

Tq so much ya.. Have a wonderful day

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack