Salam..


Adeh! membaca pada tajuk aku kali nih, RASUK!.. ada something yang jadik malm tadik kat sini.

Opis aku nih ada kolej, ada asrama kat sini.. meh .. jom aku citer..

Azeri : Ita! ada budak call kawan die kene rasuk..

Aku : Hah! apa! Kene Rasuk! Jeng jeng jeng jeng!!! trut tut tut tu tut.. adeh!

Sape yang kene..

Azeri : kat umah Anis(student), aku dengar tadik org menjerit kuat..

sebenarnya kiteorg kat opis dalam kol 11 malam camtuh.. well wat kije kaann..

Aku : Gulp! jom la tgok..

Wan : Nak ikut gak..

Asiah : Alaaaaa.. Asiah tinggal sowang2.. nak ikut gak ar..

Azeri : Aie..(Director).. kiteorg nak ke umah student nih, ada student kene rasuk
laa..

Aie : Hah! jom la aku ikut sekali...

kiteorg seramai 5 orang dah cam ghostbuster dah aku tgok hah..

sampai je kat umah student nih.. Ya Allah! terjerit-jerit bebudak nih.. bukan sowang tapi 2 org..

aje sudah! camne nak wat nih..

Aie, Azeri an aku pegang budak nama Anis nih,.. ade ke.. die gi tariknye tudung aku ko.. tecabut sume.. hahhaha.. takleh nak lepas plak tuh.. da togel dah pale aku koo.. hahhaa

pastu aku gi plak tgok lg sowang yang kene tuh.. ina nama die.. die dok dalam bilik..

benda yang ada kat dalam dieorg nih bergaduh sey.. ade sekali tuh si Anis nih telepas terus gi kat Ina die henyaknye budak tuh.. kiteorg pon ape lagi.. cepat2 la tarik dieorg leraikan.. die sama dia berebut badan kooo.. die kata budak ina nih hak die.. hak aku... aku cakap.. haktui ko laa..

Ade ke bende tu marah aku...

Rasuk 1 Ina : ko tepi la pempuan bodoh! dah la tak cantek.. muka buruk!

Ade ke die kata aku camtu kooo.. biadap...
aku balas la balik..

Eita : Ko tuh bukannye cantek pon..

Rasuk 1 Ina : eh! aku cantek laaa.. aku la paling cantek ko tau tak..

Eita : Ko kuar la .. jgn la kaco die..

Rasuk 1 Ina : Dia hak aku,.. die da janji dgn aku nak ikut aku.. aku suke die..

Eita : Hey! Bila masa plak die wat janji dgn ko.. janji die hanya dengan
ALLAH! ko kuar jgn ganggu die..! Ko kuar (masa nih aku da nak
besilat dah)

Rasuk 1 Ina : Aduh! sakit..

Eita : Tau sakit.. kalo ko sakit .. baik ko kuar skang.. ko kuar..

Rasuk 1 Ina : ye la.. ye la.. aku kuar..

tengok gaya cam die da kuar... aku pun bg la air.. basuh kat muka dia.. aku panggil nama die.. alih2 die senyum pastu , mengilai balik koooooo.. tak guneee... hahha die memainkan aku.. siot!

pastu mcm kedengaran org menyanyi kat luar.. dah sudah.. yg lagi sowang kene rasuk tuh die bantainye menyanyi plak...

Rasuk 2 Anis : A B C D E.... (Menyanyi lagu ABC hahhaha)

Rasuk 1 Ina : Hoi! pempuan bodoh! suara ko tu da la tak sedap... muka buruk..
nyanyi tak sdap..lain la aku... suara sedap.. cantek.. diamlah
pompuan bodoh! hahahhahahaha (die saling marah memarahi,
pastu gelak lagi..)

kejadian nih berlarutan sampai kol 1:30 pagi.. letih la la kami sume melayankan bende nih.. siap speaking2 tuh.. jap cakap cina.. jap lagi ade cakap cam idon pon ade.. kelakar pon ade layan dieorg nih...

kat umah tuh mmg da ramai ar jiran2 yg lain datang, siap polis pon dtg sbb kuat sgt dieorg nih jerit.. ye la takot la org keliling kan.. ingatkan ade kes ape ke.. tak pasal2 muke aku plak masuk muka depan Kosmo kooo.. hahhaha

masa tu staff2 yg lain dtg Gman dgn abg die, bang man an bang zam tuk melawat kawasan, nk tgok camne keadaan...

nampak gaya cam tak leh jalan Gman an abg die nih kenal sowang ustaz kat senawang nih, call berubat cara online lagi,.. yg bestnye pandai ko cakap kat tepon soh tukar2 simcard lagik.. hahha rupe2nye dieorg nih pun Hi-Tec gak..gamaknyee..

dengan kePOWERAN yang Ustaz nih ada, maka keluarlah mangkok2 jin nih dr badan anak2 ADAM tuh..

fuuuhhhhh....letih sey...tenaga dieorg tuh kuat betul.. susah nk lawan..

ada satu lagi situasi yang mana aku renjis dgn air tangkal la kat muka dia.. pastu..

Rasuk 1 Ina : Hey! pompuan bodoh.. yg ko simbah2 aku ni kenapa.. aku da
mandi ar..

Eita : ooo eh.. mandi r lagi skali... hahhaha

Rasuk 1 Ina : hahhahahahhaha (dia bantai gelak kan aku) hahahhaha

letih lee.. nih ari nih meeting pon aku ngantok lagi hah.. tapi smlmnye keadaan tu, nak kata seram pon tak.. tapi kelakar.. kelakar dgn kata2 yg kuar dr mulut jin2 tuh.. haha

tu la bebudak nih, org da pesan maghrib2.. memalam jgn kuar... tak paham2.. kan da ade benda tompang.. kok sopan santun gak takpe laa.. ini bley die kata muka aku tak cantek! hodoh! bodoh! cesss... tak guneeeeeee hahahhahha...

Pastu da ok da bebudak tuh... pastu tanye..

Rasuk 1 Ina : saya kenapa cik ita?

Eita : ooooooooo.. ko da cakap aku mcm2 bodohlah tak cantek laa..
lagi mau tanya "saya kenapa laaaa"... hahaha

Rasuk 1 Ina : sori cik ita.. saya tak tau apa jadi kat saya..

Eita : takpe.. awak tuh pon bukannye cantek mana poooonn... hahhaha

sebenarnya bnyk lg insiden2 yg kena rasuk mlm tadi.. tp da tak hengat.. sbb aku bantai gelak je.. hahha tak tahan dgn lawak2 jin nih.. hhaha

ok laa.. i nk sambung kije.. daaaa

8 comments:

hahahha..tergelak aku baca citer ni eita..betullah..bukannya seram sgt pun..jadi kelakar plak..kemain lagi hantu sekrang ni erk..suka2 je kutuk orang cantik ke tak..

kak!!!! hahahahahaah!! kelakarrrr laaa kakkkkk!!!!! :))

BB: da tak jadik da ita nak seram kak BB oii... hahaha.. selain die menyanyi lagu ABC lagu balik kampung pon die bantainye menyanyi! hah! hahhaha.. adeh! takleh handle aku Jin nih!

wnlisa: memang klakar seram laaa lisa.. i dun no wat 2 say laa.. hahahhaha..

woi....
wakakakakakakak...
lawak tak bleh blah...
wakakakaka
ni cite kategori seram ker lawak nieh!
ahahahahah....aahaha!

hahahaha.. nih citer mcm2 kategori PL bley, SG Bley, U lagi la bley, SX tak leh.. ISO pon bley gak.. hahha.. disahkan oleh pokcik Sarip.. hahha.. klakar seram pon bley arr..

haha en sahly ckp kejadian tercabut tudung kak ita itu adalah kejadian paling seram dalam cter mlm itu...

aik! chantek pee.. jeles le tuh..

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack