Assalamualaikum...


huhu.. hari nih genap umur aku TigaPuluhSatu (Taip dalam bentuk perkataan x de la nmpk sgt ya). Macam sekejap saje masa pantas berlalu. Pada tahun ini jugalah aku tidak dapat meraikan hari lahir aku bersama Ibu yang Tersayang T-T. Dia pergi genap umur aku 30 tahun 1 bulan. uuuuhhh... semoga roh ibuku dicucuri rahmat dan ditempakan bersama2 org2 yang beriman, Amin.

Biasanya setiap hari lahir aku, aku akan bawak mak an abah dan sape je yg ade kat umah tuh kluar makan. tempat biasa yang selalu aku pergi dgn abah dan arwah mak adalah di Medan Ikan Bakar Umbai.... Gambar kat bawah nih adalah tahun yg last aku celebrate dgn arwah... sebulan pastu mak aku pergi dengan tenang tanpa sebarang pesan untuk suami, anak2, cucu2....................

*Baru sampai amek gambo dulu.....

*masa nih mak cakap"eeeiiii tudung masuk dalam sambal..." hehehe...
aku cakap "aik mak... tudung mak pon nak makan nasi lemak ke??...hahhaha"


Untuk tahun ni aku...... entahlaa... mmg terasa sgt2... x tau nk cakap camne perasaan nih skang... ______________________________________________________ ______________________________________________________
kosong............................................................................................................

Tapi aku tau dan aku sedar.. yang pergi tetap pergi.. aku harus meneruskan segala apa yang tinggal di dunia ini... cuma aku tiada penguat semangat lagi... InsyaAllah.. aku akan terus kuatkan semangat ini.. harus...pasti..walaupun terkadang bayang wajah arwah selalu terbayang dibenak aku.. mimpi saja yg boleh mengubat rasa rindu aku pada dia.

Terima Kaseh aku kepada my bro Abang Nam an Abang Mad dan juga makcik coz sudi seleberet beday semalam, terharu rasanya.. ilang sikit rasa sedey di hati nih.. Thank u so much abang2ku..
Ingatkan apasal.. bang mad cakap ada hal nak bincang.. so aku pon dr studio siap kije trus ar ke tempat yang telah ditetapkan.. di KFC Subang.. egege... tup tup... hah.. tu dia.. ade kek untk aku... Sayang abang2 semua.. i loooiiikkee....

Thanks pada yang wish kat FB .. SMS.. and MMS... thank u so much... aku sayang kamu semua.... sayang benar2 sayang aku dengan kamu semua.. aku betul hargainya... dari dalam hati.. (huh..touching...hehehe).....




uuuuuhhhh... dan untuk usia aku skrang.. aku akan melangkah untuk benda yang baru. aku akan melangkah setapak demi setapak walaupun dugaan datang bersilih ganti. Akan aku harung. Untuk Hari Lahir ini juga aku mendoakan bukan sahaja diri aku, malah keluarga aku, sahabat handai yang sentiasa menyokong aku semoga kalian semua mencapai kejayaan, kebahagian didunia dan juga akhirat .. InsyaALLAH.. Amin Ya Rabbal Alamin...

aku x dapat teruskan lagi........ Terima Kasih sahabat kerana masih bersama aku... Sayang kamu

12 comments:

hepi besday dear!!! ensem2 abang2 ita nie...haha!

thanks dear..
aaaaa.... ayat nih cam semacam plak..
ensem yeeeeeee..

EiTa...Cepat cepat le carik jodoh yer!!! ;-)

erm...semoga panjang umur,dimurahkan rezeki,jaga diri baik2 kat tmpt org.. dah kayo blk kg belanja aku mkn2,jgn sedey2 eh..klu ko senang dtg je umah aku jmpa mak aku tuh,ko kan baik ngan dia...aku faham perasaan ko,sedangkan aku yg xde la jauh mana ni pun slalu nangis suh hubby aku antar blk kg,ini kan ko kan..xmo sedey2 tau..yg penting sentiasa ingat kat dia.......aku pun doakan semoga arwah mak ko ditempatkan bsama org2 yg beriman al-fatihah...

Happy Birthday Eita..Many more happy returns..EH, kamu sudah berubah yer..hehe..

B6: ita eh kene carik jodoh...
B6 tlg carikan bley..ekekeke..
nk cam fahrin ahmad bley..ekeke..

Suezz: Maseh sue.. ha'ah.. aku ngan mak ko mmg kamceng maa...hahha
Al-Fatihah...Amin..

Bb: Thanks kak Bb... berubah skit je.. tp tetap ita yg sama... ita da call akak ann.. die kata ok...

lebiuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

Huuuuuuu.. ade org luv me..
sukenye saye.. hikhikhik..

happy besday..walaupn ari tu dah wish dah..huhuhu

ye ye... tq ya ceciput...
nk wish sejuta kali pon x pe...

This comment has been removed by the author.

Happy Birthday... ;)

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack