Assalamualaikum..

seperti yg telah sedia maklum ya.. sesi perjumpaa secara kecil-kecilan "x-cosmo" akan di adakan seperti berikut:

Tarikh: 30 Januari 2010
Masa : 12:00pm - 12:00am hahahahhaa (tuan rumah kalo nk bantah silakan..)
Tempat : Johor Bahru --> Rumah Faezah Ismail
No 0202 blok A,
Sri Akasia Apartment,
Taman Tampoi Indah,
81200 Johor Bahru.
Malaysia. (bukan beijing..)

Kehadiran anda amatlah di alu-alukan.. Kemunculan anda juga amat kami rindukan...serius ya saya menaip nih...

kat facebook pon saya da invite, kat blog pon saya da iklan kan... mesage pon saya da send.. jgn macam2 kata sy tak ajak eh.. mmg nak kene pukol.....

pada yang ingin hadir sila bg komen... sbb kak pijah nak masak... kang kalo tak cokop jgn marah event manager ya..nanti mak sentap noks hahhaha....

daaaaaaaannn.. kalo da dtg tu bwk la sekali buah tgn yee.. dan infom sekali bawak ape.. kang kok melak sume yg dtg bwk buah..hah dah sudah.. muke memasing cam sembab la plak mkn buah bnyk nau...

p/s: saya bwk kek secret recipe (seleberet beday i sekali ya...) ooo adiah ko bawak sekalik!! oooppssss.. mahap makcik melatah plak...

sekian terima kasih.... harap dtg...

18 comments:

i tak dpt sms pung..huhu...

laaaa... kk bb nih...
invite fesbuk dah,
email dah, blog dah... n
k sms gak.. adeh...
nanti ita pos kan kad la sekalik eh.. hahahhaha...

*jari mak sakit nok...

sms dr wan yang berbunyi begini:
"no no no.. weols ke beijing smbt thn baru cina d sana an weols nk jumpe mak mentua weols kat sana"

*ye la waaaaaannn.... sudah!!!!!


sms dari Aida:
"tq ita, InsyaALLAH i'll b there...

sms dari aniekaiem:
"ita, aku confirmkan sok pg.
kalo tak, aku suh k. bb pungut
aku kat umah klu asben x available. tq ya."

sms dari mai:
"Astaga.. Parti liar laa.. Hehe.."

kalo kol 2 tak ker lmbt sangat..? apakata kalo kol 12 ker? i tak kesah nanti sian kat uol lapo plak...

kol 12 pon ok gak... no poblem...

12pm - 12 am ok la tuuuu......

insyaAllah i akan menghadirkan diri ini.. insyaAllah.. kol 12 yea.. oks... bole lama skit berborak.. tang pot luck tuh nnt i konpemkan i nak bawak apa.. urmmm insyaAllah ye..

baiklah kak ecah...
kol 12 ok gak rasanya..
leh smbg lelame..
kak ecah bwk la ape2 je ye..

jihah bwk ayer nescafe jln mustapha..

ok set may be kita bawak blueberry cheese tart..tp kan eita.. i have to bring along my sister si fetty tuh since my pewot dah muncit n x larat nak jaga amani sensorang.. so fetty as my helper la.. bole ehhh..

kak ecah bwk blueberry cheese...yes..
bley.. bwk je laa cam tak kenal si fetty tuh... ..bagus gak ade owg tolong cuci pinggan hehehehe...
boley boley bwak bawak. bwk jee.. di alu2kan ya...

yezza.. thanks.. dah bape org yg konpem nak pergi nih?? aniza_S n miss jieha jln mustafa dtg x??

orait..
yang konpem sekonpem konpemnye...
kak ecah, kak pijah ofkoz, wan tut, mai, aniekaiem, zara, kak niza, ita, jihah.. kak bibi drebar kepada anikaeim.. kak shila die kata ok, yg laen x reply lg.. kak sal x reply.. kak min tak dapat sbb kije.. aida kata InsyaALLAH...

dalam 10 org gak ar...
yeeeaa x sabarnye saya nak kesana...

wei..aku bukan setakat drebar yer,,am invited gak tau..uwekk..majuk tak nak masuk kang...hehehhe

yeye..baeklah...
kak bibi mmg dijemput untuk membuat jemput2 sekalik ya..

jgn majuk taw...
meh masuk meh.. masuk meh.. meh meh meh.. masuk meh...

aik nak jemput2 je ke..i baru plan ngan aniekaim nak buat triffle..hehe..

ok ok .. kensel jejemput..
kensel kensel... ekekek...

Pengumuman: Kak Sal ade operation Tyroid 25Jan10.. doakan dia selamat menjalani operation dia ya. Kalo dia da sehat nanti die mungkin akan dtg sama, die kem salam sume, die kalo bleh mmg nk dtg, tp begantung pada tahap kesihatan dia. sekian.

Pengumuman: Kak Sal ade operation Tyroid 25Jan10.. doakan dia selamat menjalani operation dia ya. Kalo dia da sehat nanti die mungkin akan dtg sama, die kem salam sume, die kalo bleh mmg nk dtg, tp begantung pada tahap kesihatan dia. sekian.

Wantut ada call, die kata camnih..

"eeii..ita, umah kak pijah kat aprtment akasia tu eh.. laaa dekat je la dgn umah aku... "

ni korang ni ape punye pekerjaan nih, duduk setempat pon x tau umah dekat2.. adoiyai.. aida pon umah dekat2 situ gak.. hiisshh..

wantut datang an aida nanti.. kak jijah tak reply lagik, nnti ita call k jijah ya...

*makcik nak adiah besau2 ya... penat mak jadik event manager nih... sekian.

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack