Huuhh... rasa penat tul.. kepala penat berfikir, badan letih.. belakang tengkok sakit. Eemm.. nak tak nak kije kene siapkan. Minggu depan dateline. ni tengah tugkus dan lumus try siapkan sebaik mungkin. InsyaAllah bley siapnye. Lagi sikit je.


Lepas siap kije nih plak ade lagi kije yg sedang beratur menunggu giliran. Projek Muzium Penang on the way, shooting dokumentari lagi.. CD interaktif e-Bahan lagi, pastu dalam masa yang sama shooting tuk e-Learning portal kene gak settlekan. tekangkang kangkang da nih wat kije. perangai pun tak bape nak senonoh sgt la. tp leh kaber laaaa... Aaaarrggghhhh...

Minggu depan plak ade pertandingan Paintball, bley gak lepaskan tekanan bekerja dan juga tekanan perasaan. Daaannn bley gak curi2 tembak ponggong Boss... takpe peha Boss besar senang skit nak tembak..muahahahha.. inilah masanya..ngengengeeee...

video

nak sambung kije balik ar.. kang tak sempat plak nak bercuti bertemu dengan kawan lama di JB pada 4 Dec. da dekat 5 tahun da rasa tak jumpe, betul tak?? So kalo tak siapkan kije tak dapat plak nak jumpe. kang kene marah plak.. InsyaAllah.. Ill try my best to complete my work before that date ya..


So 4 all my frenz out there, i dedicate this song to all of u, pada uols yang pernah berkongsi kegembiraan, kesedihan dan juga ketidakbetulan diri ini... Selamat Malam......

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack