Salam.. Adoiyai.. dalam minggu ni aku di landa simptom sakit d bahagian pewutku.. rasa cam silap makan, sbb ari tuh lunch dengan jiehah makan dekat Sup Ani Utara. kat hidangan tuh depa ada bubuh sambal belacan. jiehah da cakap da sambl nih pedas, aku pon maen dok belasah w/p pedas. malam tido hah! amek ko.. seb baik tak kopak pintu toilet, rasa cam nk biarkan je pintu toilet tuh tebukak senang skit belari hahaha.. sampai la ari nih sakitnye.. so i x leh ar mkn pedas2 time skang.. makan mushroom soup saja..

dalam pada yang sama plak bahu bhgn belakang nih terasa macam luka, adeh!! sakit kooooo.. rasa cam koyak.. nak tido kene telentang takleh mengiring. gi jumpe doktor die cakap kat aku I love U la plak hahha..mmg mintak sepak (jgn pecaya, tipu nih..). Doktor cakap tisu belakang bhgn bahu aku ada koyak dan belaku kekejangan sikit, so die nasihat soh berehat dr menghadap PC or buat ape2 kije yg berat2.. drive pon takleh jejauh...ubat sapu ade ar die bg.. obat tahan sakit.. obat piuk sekalik hahhahaadeh..


Eemm..dalam minggu nih aku ade kije sekitar shah alam, tak masok opis langsong. dapatlah rehatkan diri skit. bahu dan blkng badan nih still pedih lagik, tadik bwk kete pon sakit gak, takleh drive sgt... takot tegeliat da tebabas plak kang hah.. abes kalo tak drive sape nak antar gi jumpe client..cam ade drebar kooo.. muahahha..

oraitlaa.. see u all in the next post ya.. have a nice day to all of u yaa.. daaa..

7 comments:

ala2 ciannya cite dier nieee...xpe tisu koyak leh jahit kan...tu la tgk cm skt dah mcm rupa org utan itam kat depan tu (sebijik)..hehehe

hamboi hamboii hambooiii...
bukan tuh rupe j-ar ke..
dgn sengeh die tuh..
cam kembar jee... lupe le tuh..

adus..siannyer...aku pun penah la makan sambal belacan hentam saje la kan..pastu kena cam gastrik plak...la ni dah tak berani nak makan pedas2..huhu take care yea..

adeh.. sakit kan.. ari nih da ok dah.. tq k bb.. u take care 2 ya..

Oh! That monkey has a weird look!!

Garden Lizard

alohhh..alohh eita siannya sakit...kalo cirit berettt..ko minum air 100 plus buang gasnya dulu,jgn minum susu,mminyak2 pun jgn ok baby...kalo tisu koyak aku tak tahu,kalo suar ko koyak meh aku tulung jahitkan huhuuhuuu

Bhavesh: hahaha.. weird huh.. its looks like brad pitt whaaaatttt.. muahahahha...

Uzie: ok, nanti kalo siar ita koyak, ita bg uzie eh.. hikhik..

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack