Assalammualaikum..

huh.. membaca pada tajuk entry aku kali nih... waaaaaaaaaaaaaa... wa talak itu idea maa mau wat kilije.. macam mane ini muleh jadik pada dili waaa.. haiiiyaaakk...

da nama designer kene la hadapi sume nih kan. nak tak nak kene ar gak menung sana menung sini.. tekebil sana tekebil sini. kaco org nih kaco org tuh.. last2 x dapat gak idea. nih kene kuar gi jenjalan nih... kene tgok dunia luar jap. huuuuuu... mende yg paling aku benci bila nak wat kiije, dengan tetibe sahaja idea takdo! kosong... langsong x leh nak berimaginisasi (bukan bende bukan2 eh tuan2 dan puan2..tan sri dato datin..)


Eeeemmmm....ni tgh dok mengelamun mende laen plak nih..ekekekeke.. woi! wat kije laa... berangan sudah! ssyyyyyyyyyyyyy...

idea ooo idea d manakah dikau sayang intan payung gunung malatop kebabaommm.. ( eh.. ape pasal tetibe aniza plak yg aku tebayang nih.... huuhu...) syuh syuh... sebok je enter the frame... waaachaaaa.......

eeeemmmm....nk kene g ke bukit bintang jap nih.. nk cuci2 mata jap... pastu nak gi ke Genting jap... pas gi genting gi cameron plak.. pastu nak ke Pulau Perhentian plak.. pastu nak terus gi ke terengganu pastu ke Mersing pastu singgah Danga Bay plak.. pastu gi Jonker Street plak.. pastu balik opis kene benti kije.. amek mampooooossss!!!!! (ni Tan Sri Amad Riduan nye plan...)

nih tgh berangan nak ronda2 satu Malaysia...eeemmmmppphhh.. abes je kije tahun ni aku nk mintak cuti 2 menggu!!!!!! ngehngehngeh... mak nak gi meredah lautan antartika bersama my Yusry auuuww.... (kami cuma kawan je k...)

dah laa.. makin lama makin mengarot.. x pe x pe... nk merehatkan dri sebentar jap.. mana tau pasni tetibe idea dtg mencorah corah.. corah lah sangat koooo....

4 comments:

uiks..naper ingatkan si niza tuh..rindukan bunyi virago dia ker?..hehhe..
oppss..ampun niza..

taaakk.. aku still teringtkan die tesedak dalam dulang tuh...
rasa besalah maseh lg menghantui
temasuk kes amani... muahahaha....

salam manis and ceria dari saya ...

hai Linda... salam manis nye saye..
:b

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack