Assalamualaikum...


huh...aku begitu sebok sekali dalam tahun nih. Bulan sebelumnya, bulan nih.. bulan depan. Kampung aku pon da lama tak jenguk. Bz2 pon aku tetap call Abah, Abang2, kakak, kakak ipar an ofkoz anak2 buah yang da lama nak ajak gi tengok wayang tapi sampai skang tak dapat lagik. Mahapkanlah busu yee.. (tadah telinge je la dengar dieorg bebel... lalalalala...) Ini pun baru balik dari bengkel di Sepang.. ( bukan gi Litar Sepang ya... akak bukan gadis litar..muahahahaaaa....)

Tajuk entry kali nih "Bukan Marah"... sebabnyee... baru jap tadik member aku tanye.. "ko marah kat aku ke ta.. kalo ko marah kat aku, aku mintak mahap eeeh..." (aku cam tepinge2 jap... aik.. hangen x de ghibut pon x de.. pe pasal plak aku nak marah2 nih...)
Pastu aku pon jawab laa... "hah.. marah?? marah napenye?? sebab ape plak tetibe ita nak marah zara???? (hahahhaha.......eeemmm...)

Zara pon jawab... " x de laa.. da lama tak online kenapa?? marah aku ke???.... lama senyap... takot ko marah aku....

Aku pun membalas balik kekusutan si zara nih.. "zara..zara... mana ade marah.. da kenapa nak marah zara.. ita bz sket la. Banyak kije nak kene siapkan. Jarang da online skang sbb bnyk kuar pastu kejar deadline lagik..., x de masa nak marah, kalo nak marah org pon tak sempat skang hahha...
Zara pon kata "ooooooo.. sebok eh.. seb baek.. aku ingat ko marah aku tadik.. ( ado! hahaha... rindu ar tu....kaaannn.. iyeeeee....)

itu la citernye, sbenarnye aku sebok betol dengan kije2 di opis, terlalu... pening gak pale nih.. sampai kekadang membalas email mana yang sempat je. Macam skang nih tengah dok prepare nak wat kije luar esok dan menggu seterusnya..jadual da penuh sampai bulan 6. Jangan aku lupe kenduri kawen Bang Mad & Kira udahleee... (leh kene pukol nih...)

Okey la... nak sambung kije balik sambil tengok ABP.. kelakau le Kak engku dgn sharipah nih hah.. jangan pikir yang bukan2.. aku tak marah sesapa pon.....sekian..

Salam Sayang Untuk Semua... eemmmuaaahh :*

2 comments:

aku tahu ko tak marah kat aku..heheheh

muahahha... ha'ah.. x pon..
eh bukan ade ke cikit..ngehngehngeh...
nih tgh geram at niza je.. siap die...
nak buat die tesedak lagik nih...
sakit ati kite wak... :D

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack