Eeeemmm...

Mama Lina : Meh la ikut makcik malam kang dengan esok beraya.. tido umah..
cakap an abah eh..

Aku : eeeerrrrk…. Ita tak bawak baju la makcik..

Mama Lina : alaaaaa baju lina ada.. baju makcik pon ade..

Aku : huhuhu.. baju lina ropol2.. baju makcik lagi laa... uhuhuu tak nak

tak nak..

Mama Lina : kalo tak pon gi balik umah amek baju..

Aku : baek...

Aku dengan Lina on the way balik umah jap packing barang. Sampai umah kak nora tengah menyapu.

Aku : Assalamualaikum…

Kak Nora : Waalaikumussalam.. masuk.. masuk laa.. akak tgh menyapu jap..

duduk dulu..

Lina : okey….

Aku : Bang nam.. ni Lina..

Bang Nam : Ooooowww......

Background music : jeng jeng jeng jeengggg....

Lina : hai bang, thanks bagi pinjam buku ari tuh.. (ayat canteeekkkk…

hahha)

Aku sebok tgh pack bebaju sume dan bitau bang nam aku tido umah Lina..
Dieorg rancak berbual… dah siap packing aku pun mencelah…


Aku : joooommm.. da siap dah…

Lina : ok...

Aku salam kak nora an bang nam..
Pastu nak tahu tak??????? Dalam kete baru si Lina nih pasan yang satu dr butang baju di bahagian atas tak kenakan.......bahagian atas yang membawa ke tengah ye tuan2 dan puan2.........Adoooiiiyaaiiii... aku pon tak tau ar .. bang nam pasan ke tak...hahahahahhahahahaha aje sudah... dah la tu..lama plak die beborak an bang nam.. hahahahahha... nak wat camne da rezeki...hahahahhaha....

6 comments:

rezeki di hari raya..hehehe

nyam nyam nyam.. hahaha

seakan sudah lupa pun kejadian ni.. but bila baca story ni rasa mcm nk masuk dlm peti ais plak tetiba..tapi sejuk kan.. ini adalah sesuatu kesilapan yg disengajakan...haha..ops..tak diperasankan..dan macam mana la plak story ni blh masok dalam ini blog... rasa macam nak calar jer kereta bewarna biru itu kan....
lepas ni akan dipastikan setiap perahu ada gear reverse...lalala

hahahhaa... kejadian nih ade kene mngena dgn cik puan keee.. muahahha.. mintak mahap lah yee.. tolonglah cik penunggu gua..jgn la ape2kan kete yg kaler biru tuh..nanti saye nangish.. die je la yg saye ade..huhuu.. gear reverse dgn gear 2 3 4 5 dan 6 skalik ye.. bley tak?? hikhik

bley bley bley blah lar...........

xde kne mengena pon.. sipi2 pun xde.... lgkan tgh2...huhh!!!!!!!!

hahahha.. oo silap org leee... silap leeeee...

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack