aku still lagik tak tido sebab aku takde idea. jadik masa kelapangan pada jam 1:05 pagi nih aku menekan button camera untuk mengambil gambar krew2 MADD (multimedia department) dengan kerelaan tuan empunya badan.

ada yang malu2 cam hyppo dan tak kurang juge yang berangan. kalo nak duit royalti mintak an En. Sahly k. akak tak campor hahahaha...

ini la die keadaan2 krew MADD ketika terpaksa bermalam di opis untuk menyiapkan pojek -dateline tk lama lagik ooi-

1. Lead Programmer - bang man namanya " kat mane aku paste tadik eik!! adeh!! lupo pulok!"
2. BIG BOSS - hah!! yang ini parah.. yang lain sume stayback kat opis, yang BOSS nih plak stayback kat Spital, nak wat camne dah die BOSS suke ati deme le..
3. ini la die teman staback aku kat opis - sponsor by KASAR IMPIAN

4. ini tgh tgok kat mana BOSS kiteorg menginap - oooooooo kat WAD 6C oooooo...

5. Grafik Designer - Gman namanya, baik budak nih, bertuah sape buat orang gaji, rajin nih, kalo sapu sampah tuh jgn cakap laaa..mmg bagus budak nih.

6. Bang Man - masih tak dapat carik kat mana die paste tadik.. sabor ye bang man ado tuh..

7. Grafik Designer - Reen nama die, ini pon baik jugak budak nih, sopan, berbudi bahse budaknye, hormat org tua, orang tua pon hormat die..eh eh.. peminat FARA PAUZANA die nih..

8. sama cam no 3..

9. Animator - Daus namo eh, orang Rombau, kampung Pilin, botol tak nih den ejo.. hah.. budak nih plak memang suko naik motor lelaju (den tak tau sbonar eh, den blasah yo) sobab eh, kalau la dio bawak pelahan moto eh bilo la dio nak sampai kek opis... botol tak??

10. yang itu den, den yang JAMBU.. hehehe

11. mejo den.. apehal plak aku cakap Nogori nih.. fuh fuh.. ni la die meja aku mencarik idea

12. reen lagik

13. gman lagik

14. kan den da kobarkan budak si GMAN nih memang baik budak eh, memang bagus kalo jadik bilal kek kampong den, kalau tak pon jadik tukang AZAN.. sojuk porot ibu kau nak aih.. hehe berkonan den, seb baik den takdo adik pompuan, ado alasan.. hahaha

15. ini plak budak SABAH yang belajar kek sini sapo namo eh.. si ADD dengan si sapo ntah

*itulah die agenda pagi nih, sbenarnya ade separuh lagi krew MADD nih, yang lain tak stayback sebab dieorg takot masa dieorg tgh tido GMAN bacakan YASSIN tuk dieorg.. hehehe.. (takde la ni aku tokok tambah citer), sekian, nak tido laaaa,,.. samat pagi..


0 comments:

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack