Salam..


Hai.. minggu lepas aku sebok skit. Ada buat recording tuk Koswer OKU yang nak kene deliver pas raya. Kalo tak siap sblom raya.. maka dengan ini tak raya le aku.
Dalam kol 5 terus gerak ke Bonang Studio milik Ash Bau yang terletak di Bangi.
Dalam kol 5 lebey baru masuk studio. Abes dalam kol 11 lebey malam...
Tak larat nak abeskan jadi sambung ke esokan arinya dalam kol 2 plak...
Yang penat mesti la VO talent yang telah aku audition ari tuh hahaha.. naseb la ye dek..


Mekasey di ucapkan pada Fia, Shahnaz, Yusof, Atiqah dan Azizah kerana sudi men"SUMBANG"kan sore korang dalam koswer nih.

hehehehe... Mekasey bebanyak.. sian korang sampai kering tekak..
hahahahaaa..


Aku hargai pertolongan korang dengan memahami konsep ulang dan baca.. hahaha.. lontaran sore korang memang ade.. cuma kalo masuk AF aku rasa minggu pertama for sure heret bag dah..hahhahaa...


Sekali lagi setinggi-tinggi terima kasih yang tak terhingga.. payment mintak an BOSS!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack