Semalam aku an bebudak opis stayback kat opis. masa sampai2 je tengok baju memasing cam trafic light nye kaler.
kiteorg pon terus memposingkan dri di opis. apalagii mari membuat aksi... klik klik klik...
::Ini dia gambor baju traffic_light::

Kiteorang kene siapkan CD Interactive untuk bebudak OKU (PDKNet). Mencabar jugak le nak wat projek nih. sebab kene kenal dgn bebudak yang pelbagai OKU. Sakit pale pon ade.
Dalam pada yang sama kena jugak siapkan SCORM. Sesape yang buat koswer tuk BTP tahu la kot pasal mende nih. Sumenye nak kena disiapkan by penghujung bulan nih. hehehehehehe..

6 comments:

pehh..
seksi la pose kau ita...
kat charlies & his angels

hah! tu baru pose tuk episod 1,
Episod yg lain sdg dlm pembikinan lagikk.... jeng jeng..
yg lain ade lagi gambar yg seksi gayanya..
tapi FINAS tak bg kuarkan kat blog..
yang ini je dibenarkan lepas kene tapiss...

petugas pdk melaka... cuba teka said... Monday, June 30, 2008 at 5:28:00 PM GMT+8  

betul ke team kauorang yang buat CD interactive untuk bebudak OKU (PDKNet).....

bagaimana susah kan?

bila lagi nak distribute kat kita orang di PDK Melaka ni....?

Siapa lak yang buat laman web PDK net? Ok ? menarik tapi .... tapi ... kurang isi lah tentang pemulihan, pengajaran dan kalau boleh tambah satu item lagi tentang membuat alat pemulihan untuk OKU dari bahan termurah... atau buat kraf juga menarik tu ....

pk juga lak laman blog kauorang tu ...ajarkanlah kami kat pekerja di PDK MElAKA....

apa-apa pun trimas atas usaha kalian buat yang terbaik untuk pdk net ni...

Ya team kami seramai 10 orang dimana terdiri daripada grafik, animator, illustrator, programmer & web designer telah membangunkan portal dan CD perisian untuk projek PDKNet.

Susah tu memang la, tapi kami harus mencari penyelesaian juga untuk melaksanakan program ini sebagai sebuah syarikat yang telah diberi kepercayaan penuh untuk membangunkan projek ini.

Bila nak distribute?.. eemmm yang ini saya kena konpem kan dengan MOSTI dan JKM malaysia dahulu.
Tetapi sekarang ini, beberapa program akan dijalankan untuk
penggunaan portal dan CD perisian OKU ke negeri Melaka.

Program: 7-8hb Julai, 14-25hb Julai akan melibatkan semua PDKNet yang telah dipilih.

Mengenai isi didalam Portal pula, kami tidak dapat lagi penambahan isi dari pihak JKM Malaysia, kerana maklumat mengenai Portal adalah dari pihak mereka.
InsyaALLAH penambahan tersebuat akan saya bincangkan bersama pegawai dari JKM apabila kami membuat review nanti.

Terima kasih atas cadangan saudara,
saya amat hargai dan saya akan usulkan untuk Coloumn penambahan pada portal.

Terima kasih petugas PDK Melaka.
Tunggu kedatangan saya ke Melaka k.

Tapi nak tanya, Encik PDK Melaka nih siapa yeee...

alamak...skalik dia cite pasal pojek daaaa dalam nie...hu huuuu!

weh makcik...pic ke2 tu pose kurang sexy...kurang gediks...haha! oits...simpan jin eh dalam opis? alam labu sayung tu tak agak2..hu huuu patut aaa pojek masyukkk!

ni terasa nak simpan tempayan lak kat opis...bukan bela jin...tp aedes! wakakakakak!

Ada org tanya aku xplain laa...

uikssss.... tak sexy lagik eh..
ni kene belajau an ko lagik nih...
ko kan sifo aku kiah..
itu aku bela antu raya laa..

ko.. aku soh jabatan kesehatan check tempayan ko nanti huh!
an ko sekalik masok lam tempayan tuh...

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack