Okey.. Atas persetujuan semua.. adalah dengan ini X-Cosmo akan membuat perjumpaan semula pada bulan 6 seperti yang di war-warkan sebelum ini.

Untuk memudahkan pihak penganjur (Wan Tut), dengan ini diminta anda semua membuat satu tarikh yang dirasakan sesuai untuk semua menghadiri perjumpaan ini.

Tarikh dan tempat yang sedang dicadangkan seperti berikut:

Tempat : m-suite hotel JB (dinner)
Tarikh : 21 Jun 2008
Hari : Sabtu
Harga : RM 50 (1 person)
____________________________________________________________
MBB Acc : 151016989664 (Normaiza Abd. Rahim)
Sila sms masa dan tarikh anda 'bank in' duit di talian : 019 - 7166 071 (Normaiza Abd. Rahim)
_____________________________________________________________
Tarikh akhir untuk "bank in" duit pada 21 May 2008
Kepada sesiapa yang tidak 'bank in' duit selepas tarikh diatas,
anda dianggap tidak akan hadir pada majlis tersebut.
(ini adalah untuk memudahkan pembayaran deposit tempahan tempat di buat dengan lebih awal)
Sebarang kesulitan amat di kesali.
Jika ada sebarang kemusykilan sila berikan comment anda k atau contact Wan Melis (Wan T*t) k.
Adalah dengan ini diharap pihak tuan2 dan puan2 dapat memberikan idea tempat atau masa yang sesuai untuk memudahkan kita semua memporak perandakan lagi keadaan yang sedia ada.

Amad: Buat la kat Singgah selalu ke uollsss.. senang... hotel protokol sangat.
Apa! Hari Ahad .. konpem tak dapat... (try laaaa yang..huhuu errkkk) hahaha yang nih aku menambah
jee...

Lia : Ita .. buat la hari sabtu.. sbb lia dok jauh.. kalo hari sabtu dapat la lia dtg.
Lia nak sgt datang.. buat hari sabtu eh.. pleeasseeee...

Ewa : eemm... nanti ita inform la bila k.. set tarikh die k, kita try datang..

Mai : Tak kesah wat kat mana2 pon janji jumpe.. kalo kat singgah selalu tuh ade tempat bebudak main. nanti
baling je anak kat situ.. ( hahhhh kooooo...)

Kak Ecah : trut trut trut trut.... (dia tak angkat daaaaa....)

Aniza_s : u decide la nyah! I tak kesah....

Yang lain wantut contact..hehehe...
Bagi la cadangan k.. untuk memudahkan sume..

23 comments:

truutt truuuttt...kak ecah tak jawab sebab bulan 6 nie dia meletops uols!!!!

mari serang singapura....bikin smp singapura dilanggar todak uols!! kasik havoc skit!!! hu huuu...

malatop! apa! alamak! jom serang.. ketua lanunnye Aniza_s.. huahuahua

nih bg pihak lia nih.. dia tanya "Puteri Resort" Pasir Gudang tuh da muktamad ke tempatnya?

Amad plak cakap.. huh! Pair Gudang Jalan belobang2 uolsss... hahaha Ado!

ADO! motif nk buat kat hotel... tk meri2... uols nk jadi mc ka.. nk suruh oiii buat ucapan ka...
ADO!

knp nk buat complicated sgt...

eeeeee i tk suka

klu nk kat hotel gak

BBQ party i agree

tapi bukan mlm

n u kena buat show

wan ni kan nak kene geget tau.. niza buat show nanti,, tunggguuu hahahahahha.. uols dtg k.. i tunggu u tau wan.. mmmuuahhh... hahahahhahah....

ahahahah kalo nak buat BBQ party bole ke kt otel tu? Nanti orang lain sibuk melayan anak2...suruh wan bakar ayam, daging, sosej n etc jelaa...

Hahahah setuju uols?

errr...nape tokleh malam? ok pe.. uols ade agenda lain eh memalam nie? hu huuu...

SETUJUUUUUUUUU!!!! Wan bakar Ayam.. huhuuu.. Setuju gak niza buat show duet an amad sambil bakar ayam..

Ok la tuh uols.. sbb ade yg bawak anak susah skit nak buat yg santai2.. kalo nak wat kat tepi pantai kok kang anak plak hanyut..

dah kene kita masuk paper depan Harin Metro! Ado!

e3 lu sendiri fikir la beb...
tau branak tau la jaga anak...
mcm lah plak tk pernah buat BBQ di pesisir pantai!
ADO!

i prefer BBQ party @ hyatt sb pool dia menarik compared to other places

whatever it is... klu i tk bank-in maksudnya i tk dtg! jgn call i suruh dtg...

p/s: ramai ker yg nak joinzzzzz

Ye la Amad... ape ape je laa..
Ramai jugak la yg nak joinz dalam 70 org.. nanti weols copy paste yg cnfirm dtg k.

Ahmad Hidzir
Abdul Fatah
Mohd Halil
Razib Karno
Nur Adilah Mahmod
Wan Rafidah
Rosilawati
Huzi
Rashid
Tasdeq
Siti Aida
Siti Aisha
Norsilah
Zureen
Faizah Sarikon
Suzilawati Baharudin
Khairi Anuar
Izzudin
NurHafidz
Noraini Ibrahim
Yuslizawati
Noraniza Samat
Azhar Nordin
Ustaz Faizal Mohd Isa
Cik Salmah Abd Rahman
Hazrek Technician
Noraini Mohd
Noraini Abdul Rahman
Bibi Zuraidah
Soffazara
Veni
Kiah Zul
Faizah Ismail
Ismalizal Ali
Salzalena
Normaiza
Sharifah Najihah
Fazlin Yatimin
Rahman Kodiran
Fazila Solatin
Norhayati Abdullah
Suraya Hashim
Azah Hassan
Norhayati Kijan
Peanut
Norita Zakaria
Bachok
Rashidah Ikan
Jepri
Shuhaidah Atan
Hawa Mohd Ekhsan
Jamaliah
Nurizah Maamor
Masnida Hussien

Yang ini tak termasuk suami isteri & anak k..

arhh u propa la.... motif nk list kn?

ado!

p/s: Veni join... pelik baik ko ajak skali kakak ko' a-seh, tk jemput skali makcik raveyah, boleh lah ko karaoke ngan dia skali kannnnnnn

X-cosmo JB which batch ar? apsal sorang dua jerk yang aku kenal... kalo ramai yg aku kenal ndak jugak aku join.....

Huisshhh.. ye la ...
uols gak yg tanya bape ramai dtg.
weols buat la list.. ado!

ha'ah la acik Raveyah tertinggal plak.. tulis tulis.. a c i k.. R a v e y a h.. hah! da update dah!

I nak karoke an u... ok la tuu..
auuuuwwwww...

TO: Radius.

dr tahun 1999 - 2008
sume2 sekalik..
kasik pecah itu m-suite.

Join je.. mengeratkan lagi silaturahim sesama kita.. ye tak..

Tak kenal kita leh kenal..

jom join us Radius..

okie.... tak kompem.. but kroni aku in JB will be in touch with you all soon :) Probably few guys from my side will be joining you all... kalau tak ada aral melintang....

InsyaALLAH, harap-harap takde la aral yee..
i hope u dapt dtg k..

heheheh.. aku ingin meletakkan komen... aku xcited nak dtg tp time tu aku dlm pantang...

apa kata lepas gather2 kat sana korang dtg umah aku.. lgpun aku dah pindah woodlands...dekat je ngan jb uols... 30mins from jb dah sampai umah aku (kalau x jam arr..)
orait x?? heheheh.. walaupun x dpt join party tuh at least dpt gak aku jumpa korang...

huhuhu.. ke hadapan kak ecah yang ku rindui..
adik takde passport la kakak!!
pakai kad pengenalan bleh tak kakak!
huuu.. nak jumpe tapi camne eik??
takot tak sempat..
ahad tuh da nak kena balik KL balik, Isnin kije..

ahahahha...solution nye senang saja! suh kak ecah berpantang di pontian saja...ahad pagi tu bole la mari ke pontian jenguk kak ecah...hu huuuu! tak payah guna paspot, kad pengenalan takde pun takpe...hahaha!

kad pengenalan merah pob bleh eik???
hahaha...
ha'ah laaaa... kak ecah trun la berpantang di pontian sajaaaa...
walaweii.. konpem buat rombongan..

heheh.. hajat dihati memang nak berpantang di pontian...tp x bole la.. sebab dalam sebulan tu kita kena gi hosp buat checkup for mommy n baby.. :(

mish u all..

Related Posts with Thumbnails

About this blog

Its About Me, Family, Freinds & Art...

Advertisement

There was an error in this gadget

ShoutBox

Followers

Thanx Babe

GengBlogger

Happy Meter

There was an error in this gadget

CounterAttack